Designers

Hedendaagse design meubelen

De mooiste ontwerpen voor meubelen en accessoires vindt u bij Het Houten Huis. Maak kennis met de nieuwe collectie van gerenommeerde interieurontwerpers. U treft bij ons de vooruitstrevende concepten van Dirk van der Kooij, zoals de Melting Pot Table en de Changing Vase. De fantasievolle tapijten en karpetten van Mae Engelgeer sieren elke ruimte. U kunt uw ruimte compleet maken met prachtige accessoires. Onze servicegerichte medewerkers adviseren u graag en zoekt u een advies op maat, vertel ons dan al uw wensen. Kies voor een uniek interieur en bestel vandaag nog uw favoriete designstukken.

Totaalconcept voor uw interieur volgens laatste trends

Wilt u uw huis restylen, dan is Het Houten Huis dé kenner als het gaat om de nieuwste trends op het gebied van woninginrichting en accessoires. U vindt bij ons alle grote namen op het gebied van modern design, dus wij denken graag met u mee. Bewonder de pure en functionele stijl van Jolanda van Goor of geniet van de natuurlijke materialen en texturen van Cotton & Clay. Wij geven u advies en begeleiden u tijdens het proces, zodat het uiteindelijke interieurontwerp perfect bij u past. Maak een afspraak en bezoek onze showroom voor het beste advies op maat.

Innovatieve interieurontwerpers vol inspiratie

Het Houten Huis laat u kennismaken met de ontwerpers van morgen. Houdt u van Dutch Design en bent u op zoek naar de nieuwste en meest innovatieve ontwerpen, dan kunt bij ons uw hart ophalen. Onze ruime collectie biedt u onder meer klinkende namen als Van Tjalle en Jasper, Dirk van der Kooij en Arlette Timmermans. In de showroom vindt u een uitgebreide opstelling en uiteraard helpen we u met het bepalen van uw stijl. Als u kwaliteitsmeubelen zoekt voor een uniek interieur, dan bent u bij ons aan het goede adres.