Maatwerk

Professioneel interieuradvies op maat

Het Houten Huis is dé deskundige als het gaat om persoonlijk interieuradvies op maat. Gaat u uw woning opnieuw inrichten en zoekt u inspiratie of nieuwe ideeën, dan zijn wij als geen ander op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Wij luisteren goed naar uw wensen en samen bepalen we welke stijl het beste bij u past. Daarbij verdiepen we ons onder andere in het kleurenspel, het lichtplan, de meubels en de accessoires. Ook hebben we alles is huis voor een bijpassende vloer. Maak nu een afspraak, dan ontvangt u snel een compleet nieuw interieurconcept voor uw woning.

Originele maatwerkmeubelen

Bent u op zoek naar stijlvolle handgemaakte meubels, maak dan kennis met de fraaie collectie van Het Houten Huis. Handgemaakte meubels zijn bijzonder en zorgen voor een uniek interieur. Ons vakmanschap en de jarenlange ervaring staan garant voor echte kwaliteitsproducten van hoogwaardig materiaal. In onze nieuwe showroom staan de mooiste modellen voor tafels en stoelen, waarvan u de kleur naar eigen smaak kunt aanpassen. Heeft u zelf een idee voor een ontwerp, dan kunnen we dit altijd samen uitwerken. Bezoek ons vandaag nog en bepaal uw eigen stijl.

Totaal interieurconcept op maat

Voor een totaal interieurconcept op maat schakelt u de experts van Het Houten Huis in. Wij zijn specialist op het gebied van wonen en accessoires. Aan de hand van uw input richten we met veel oog voor detail complete ruimtes in. Wij volgen de nieuwste trends en werken met vooraanstaande ontwerpers als Dirk van der Kooij, Jolanda van Goor en Arlette Timmerman. Aan de hand van uw input zetten we de ideeën om naar een concept met aandacht voor alle aspecten in uw woning. Kijk op de website voor inspiratie en bezoek onze nieuwe showroom.