Vloeren

Houten vloeren voor een natuurlijke sfeer

Een houten vloer leeft en geeft een authentieke, warme uitstraling aan uw interieur. Het Houten Huis biedt een unieke collectie van de allerbeste kwaliteit. U vindt bij ons een ruime keuze aan traditionele en verouderde vloeren, maar ook voor de "nieuwe” varianten kunt u bij ons terecht. U kiest uit meer dan dertig soorten, die zowel behandel als onbehandeld te leveren zijn. Dit natuurproduct is tijdloos en past overal, dus ook in de kinderkamer of keuken. Wij leveren uw vloer geheel op maat en leggen hem in elke ruimte. Voor een mooie geheel schept een bijpassend vloerkleed veel extra sfeer en comfort. Zo staat Studio Mae Engelgeer bijvoorbeeld bekend om de kleurrijke en grafische ontwerpen. Meer informatie vindt u op de website of bezoek onze nieuwe showroom.

Handige parketvloeren met een natuurlijke uitstraling

De parketvloeren van Het Houten Huis zijn zeer veelzijdig, want wij leveren ze in maar liefst tweehonderd kleuren. Voor elke stijl vindt u bij ons een geschikt design of het nu gaat om klassiek, modern of industrieel. Parket is praktisch in gebruik, voelt comfortabel aan de voeten en het materiaal ondergaat een minimale invloed van warmte. Kijk op de website voor het complete assortiment of kom naar onze nieuwe showroom.

Traprenovatie geschikt voor alle soorten trappen

Als uw trap toe is aan een professionele opknapbeurt of een totale make-over, dan geeft het Houten Huis het beste interieuradvies op maat. Wij werken samen met de specialisten van stairs2renovate en bieden voor elke situatie de beste oplossing. Onze werkwijze is duurzaam, snel en gemakkelijk. Ook beschikt stairs2renovate over de meest uitgebreide materialen, kleuren en afwerkingsmogelijkheden. Wij renoveren alle trappen, zowel de dichte als de open varianten.

Afhankelijk van de wensen en de omvang van het project installeren wij binnen één à twee dagen zonder dat daar enig hak- en breek aan te pas komt. Ook leveren we een bijpassende vloer en onderhoudsproducten. Maak voor uw traprenovatie een persoonlijke afspraak en neem vandaag nog contact op.